PAPAN KENYATAAN

KOSONG

Isnin, 17 September 2012

kereta anak saudara beliau juga pecah ditempat yg sama.

Pas Kawasan Pekan menyerahkan sepenuhnya kepada pihak polis untuk menyiasat kes kianat kepada YDP kami, pihak PAS Kawasan tidak menuduh mana-mana pihak,
Cermin kereta U. Abu Kasim (YDP PAS Pekan) dipecahkan, sehari sebelum itu cermin kereta anak saudara beliau juga pecah ditempat yg sama. Mutakhir ini PAS kawasan Pekan sangat aktif menggerakkan jentera menyerang kubu Najib. Ratusan bendera PAS megah berkibar menghiasi bandar Pekan. Nyatakan sokongan anda pada U. Abu Kasim dan petugas PAS Pekan. Like, komen & kutuk tindakan tak bertamadun ini.
Stumble
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

KERETA YDP PAS KAW. PEKAN DI PECAHKAN CERMIN


Kejadian kianat ini berlaku pada 17/09/2012 sekitar 1.30 pagi. Ia dilakukan oleh seorang dewasa menunggang motosikal jenis Honda EX5, masuk ke kawasan rumah YDP dan melontarkan 2 biji batu..1 mengenai cermin belakang dan 1 biji lagi mengenai bumbung dan bahagian depan kereta.

Sehari sebelum itu, kejadian sama jiga berlaku, 1 biji tukul besi dihentak keatas cermin kereta kenderaan milik saudara Ustaz Abu Kassim dan pecah cermin belakang. Laporan polis juga telah dibuat.

Kita tunggu siasatan Polis dalam kes yang sangat pelik yang belum pernah berlaku di kawasan Parlimen Perdana Menteri..Stumble
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

...

Stumble
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Pengikut

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...